PWN İstanbul ( Profesyonel İş Kadınları Derneği İstanbul ) yeni başkanını seçti. Derneğin kurucu
üyesi olan ve kurulaşından bu yana Genel Sekterliğini üstlenen Aylin Olsun, PWN İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
Derneğin Çalışma Gruplarından Sorumlu Koordinatör ve Yönetim Kurulunda Kadın gruplarının liderliğini de yürütmüştü.
PWN İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ayli Olsun, 20 yılı aşkın kariyer hayatında insan kaynakları ve yönetim alanından otomotive, enerjiden tekstile Erdemir Grup, Schneider Elektrik, Pirelli Lastik ve Pirelli Kablo gibi Türk ve yabancı şirketlerde çalıştı.
Aylin Olsun, 2008-2014 yılları arasında, Schneider Elektrik İnsan Kaynakları ve İç İletişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerden (Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Özbekistan) sorumlu oldu. Kurumsal iş hayatında en son Erdemir Grup’ta İnsan Kaynakları Koordinatörü (CHRO) olarak, Grup yapısının oluşmasında etkin rol aldı.
Aylin Olsun, halen kurucu ortağı olduğu ASO Company şirketinde, kurumlara değişim, yapılanma, liderlik ve çeşitlilik yönetimi konusunda danışmanlık veriyor.
PWN İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Olsun'un, İşte Kadınlar'a verdiği özel röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
İK Duayeni Aylin Olsun; “Girişimcilik planlama ve gözü karalık istiyor”
ÖZEL HABER/ TÜLAY ŞUBATLI/ 20 yıl çok uluslu şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan İnsan Kaynakları Duayeni Aylin Olsun, girişimci oldu, kendi şirketini kurdu. Şimdi değişmek, gelişmek isteyen şirketlere rehberlik ediyor, mikro girişimci kadınlar için proje hazırlıyor.
İŞ KADINLARI VE KADIN GİRİŞİMCİ BİYOGRAFİLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN
SİZ DE BİYOGRAFİNİZİN YAYINLANMASINI İSTİYORSANIZ BİZE YAZIN
İLETİŞİM - [email protected]