Coca-Cola İçecek Azerbaycan Genel Müdürü Cem Becel'in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Coca-Cola İçecek'ten yazılı açıklama yapıldı. Cem Becel'in kaybından ötürü derin üzüntü duyulduğu belirtilen açıklamada 1990'dan beri Coca-Cola'da çalışan,  2014 yılında ise Azerbaycan'a atanan Cem Becel'(in
4 Şubat Perşembe günü, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak ikindi namazını takiben son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. 
Coca-Cola İçecekten yapılan açıklama şöyle; 1990 yılından bu yana Coca-Cola’da çalışmakta olan Becel, kariyeri boyunca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ürdün ve Azerbaycan’da farklı yöneticilik rolleri üstlendi. Becel son olarak 2014 yılında atandığı Coca-Cola İçecek Azerbaycan Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

 
Profesyonel basketbol geçmişi olan, dalış eğitmenliği yapan ve motosiklete olan tutkusuyla tanıdığımız 46 yaşındaki Cem Becel aynı zamanda bir arama kurtarma profesyoneliydi. Sosyal sorumluluk projelerine karşı hassas yaklaşımı olan Becel, özellikle çevrenin korunması, kadınların ve gençlerin desteklenmesi amaçlı projelerde bireysel olarak yer alırdı.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Merhum, 4 Şubat Perşembe günü, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak ikindi namazını takiben son yolculuğuna uğurlanacaktır.