Otomotiv yan sanayi başta olmak üzere 4 farklı sektörde, 9 şirketiyle faaliyet gösteren İnci Holding, hem üretime hem de yatırım planlarına hız kesmeden devam ediyor. İştiraklerinden İnci Akü’nün en son geçen yıl Japon devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği sektörde dikkat çeken iş ortaklığı, 200 milyon TL’lik yatırım planını içeriyor. İnci Holding, atık yönetiminde Avusturyalı Brantner, jantta Brezilyalı Maxion, lojistikte Japon Yusen ve aküde GS Yuasa ile büyüme kararından geri adım atmayacağını açıkladı.
İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “İnci Holding olarak, uzun yıllardır sürdürdüğümüz başarılı ortaklıklarla sürdürülebilir büyümeyi sağlıyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz yüzde 15 büyümeyle Türk ekonomisinin büyümesine de değer kattığımızın bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk ekonomisinin gücüne inancımız tam.”dedi.
Gök; “Ülkemizin ciddi bir sınavdan geçtiği 15 Temmuz sonrasında hızlıca toparlanan ekonomik göstergeleri normal seyrine kavuşması için elimiz hep taşın altında. Biz de üzerimize düşeni yapıyor, güçlü ortaklarımızla birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyor, üretim azmimizle çalışarak hedeflerimize ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında dünyanın ilk 1000 şirketi arasında olma vizyonumuzu gerçekleştirmek için inançla ve kararlılıkla çalışıyoruz”diye konuştu.