Son Eklenen Videolar
Sabancı mezunları Harvard, MIT, Facebook ve Google'da çalışıyor
24 Temmuz 2017, 13:22
Sabancı Üniversitesi mezunları tıpkı Merhum iş insanı Sakıp Sabancı'nın üniversitenin kuruluşunda dile getirdiği hayali gibi bugün dünyanın dört bir yanında dünyanın önde gelen şirketlerinde çalışıyor. Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı “Bir dünya üniversitesi olmak istedik. Yani araştırma konularımızda, akademik özgürlüklerimizde, üniversitenin olması ve durması gerektiği noktalarda dünyanın en iyileriyle benchmark edilebilir olmak istedik. Bunu da yaptık. Bunu da başardığımıza inanıyorum.”dedi.
Anahtar Kelimeler
Sabancı MezunlarıSabancı üniversitesi Mezunları Nerede çalışıyorGüler SabancıNeden Sabancı Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.