Samsung’un İtalya, Macaristan ve Almanya operasyonlarında önemli başarılara imza atan DaeHyun Kim'in, 2013'ten bu yana sürdürdüğü görevinde değişikliğe gidildi. DaeHyun Kim, 1 Ocak 2016'dan itibaren Samsung Electronics Türkiye Başkanı oldu.
Samsung'un İtalya Başkanıyken 550 kişilik bir ekibi yöneten Kim, Samsung'un İtalya'da 2014 yılındaki ciro açısından Avrupa'da 4.sırada yer almasında önemli rol oynayarak şirketini pazar liderliğine taşıdı. Aynı zamanda devlet ve kamu sektörüyle yakın işbirliği ile kurumsal vatandaşlık faaliyetlerinin geliştirilmesine ağırlık verdi.
Samsung'da 1989'da bilgisayar bölümünde başlayan Kim, 30 yıla yakın bir zamandır çalıştığı şirketin Avrupa’daki çeşitli alt kuruluşları ve birimlerinde görev aldı. 2004-2009 yılları arasında Samsung Electronics Almanya’da direktörlük görevinde bulunan DaeHyun Kim, 2010-2011 yılları arasında Samsung Electronics Macaristan Başkanı olarak çalıştı. Daha sonra ise Samsung Electronics Görüntü Birimi (Visual Display) Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesi ürün pazarlama grubunun Başkan Yardımcısı olarak satış ve pazarlama faaliyetlerini yönetti.
DaeHyun Kim, Sogang Üniversitesi Ekonomi bölümünden lisans, Kore Yüksek Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'nden İşletme yüksek lisans derecesine sahip.